Doorbraak in Brussel: 'Jan Vertonghen heeft Anderlecht laten weten of hij doorgaat'

Doorbraak in Brussel: 'Jan Vertonghen heeft Anderlecht laten weten of hij doorgaat'
Woensdag 10 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Jan Vertonghen kondigde vorige week zijn afscheid aan als speler van de Rode Duivels. De recordinternational, met 157 caps en tien goals voor België, houdt het na een erg mooie carrière voor bekeken. De vraag was nu of hij ook zou stoppen bij Anderlecht, waar ze hem graag nog een jaartje willen houden.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat de 37-jarige centrale verdediger dan toch nog een jaar doorgaat. De krant claimt dat Vertonghen in ieder geval de intentie heeft om te bijven voetballen en ook de gesprekken met Anderlecht lopen daarbij in de goede richting.

Voorlopig blijft het wel wachten op een akkoord tussen beide partijen, maar gezien zowel Anderlecht als Vertonghen hun samenwerking willen verlengen, wordt er snel een doorbraak verwacht. Het is nu afwachten wanneer de Brusselaars met de officiële bevestiging komen.

Dat Vertonghen lijkt door te gaan bij Anderlecht komt volgens HLN niet als een verrassing. Voor het EK schatte de speler zelf nog de kans erg groot dat hij zijn carrière gewoon verder zou zetten. Vertonghen voelt zich dan ook erg goed in Brussel.

Poll: Doet Anderlecht er goed aan om Vertonghen nog een jaartje langer aan zich te binden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024