‘Bilal El Khannous maakt absolute toptransfer naar Europese gigant’


‘Bilal El Khannous maakt absolute toptransfer naar Europese gigant’

Dinsdag 07 mei 2024 - 08:30   I   door Redactie

Bilal El Khannouss staat op het punt een geweldige transfer te maken.

Volgens Sports Zone tonen Bundesliga-clubs RB Leipzig en Borussia Dortmund beide interesse in het aantrekken van de 19-jarige aanvallende middenvelder Bilal El Khannouss van Genk. De Marokkaanse international is na een indrukwekkend seizoen voor Genk een gewilde speler geworden in heel Europa.

Verschillende clubs tonen interesse in het aantrekken van de 19-jarige, maar op dit moment lijkt Leipzig de leiding te hebben in de race. De club van Red Bull heeft al contact opgenomen met de moeder van El Khannouss, die tevens zijn agent is, om te proberen de aanvallende middenvelder naar Oost-Duitsland te halen. Dortmund heeft ook interesse, maar heeft nog geen bod uitgebracht, meldt Sports Zone.

Ook de Bundesliga-kampioen Bayer Leverkusen heeft in het verleden interesse getoond in Bilal El Khannouss. Echter, een overstap naar Leverkusen lijkt niet waarschijnlijk in het zomertransferseizoen, aangezien ze hun pijlen richten op andere doelwitten in een poging om hun titel volgend seizoen te behouden.

Poll: Zou dit een goede stap zijn voor Bilal El Khannouss?

TAGS  I  Bilal El Khannouss  I  KRC Genk  I  RB Leipzig  I  Dortmund

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024