‘Union speelt beter dan Club Brugge, Anderlecht is zwakste schakel’

‘Union speelt beter dan Club Brugge, Anderlecht is zwakste schakel’
Maandag 29 april 2024 - 14:00   I   door Redactie

Nu we dichter bij de ontknoping komen, kijkt hij terug op alle wedstrijden van afgelopen weekend in de Champions' Play-offs. Rene Vandereycken geeft in het Nieuwsblad zijn mening over de laatste ontwikkelingen.

"Vincent Janssen heeft goed gebruik gemaakt van het cadeautje van Union, maar Antwerp was offensief veel te zwak. Ik kan niet veel meer over Antwerp zeggen. Wat Union betreft: hun mentale veerkracht de laatste weken is opmerkelijk. Ze kwamen weer op achterstand door een individuele fout, maar bleven hun eigen spel spelen. Ik vind het een prachtig team, zowel aanvallend als verdedigend, met Puertas die eruit springt.”

“Ook na die 0 op 12 bleef Union voor mij een titelkandidaat. Ze werden tegengehouden door details. Het is geweldig dat we weer zo'n spannende titelstrijd hebben. Het is natuurlijk afwachten wie het uiteindelijk zal halen. Ik vind Union nog iets aantrekkelijker spelen dan Club Brugge, hoewel Club Brugge een bredere selectie heeft. Op dit moment vind ik Anderlecht voetballend de zwakste van de drie ploegen."

Poll: Speelt Union beter voetbal dan Club Brugge?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Anderlecht

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024