Anderlecht-fans maken brandhout van speler: “Een absolute ramp!”

Anderlecht-fans maken brandhout van speler: “Een absolute ramp!”
Zaterdag 16 maart 2024 - 22:36   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Anderlecht en KV Kortrijk werd zojuist afgefloten. Het werd 0-1 in het voordeel van Kortrijk. Volgens de Anderlecht-fans is dit puntenverlies te wijten aan de zwakke prestatie van zowel Mats Rits als Thomas Delaney.

Die twee maakten geen sterke indruk tijdens de wedstrijd en kregen daarom flink wat kritiek te verduren op het platform 'X'. Vooral Mats Rits, die vandaag nauwelijks iets positiefs kon laten zien, was kop van jut. Enkele andere fans voelden dan weer medelijden met Dolberg, die volgens hen tussen een bende slappe patatten staat te spelen.

Anderen waren ook niet bepaald mild voor Mario Stroeykens. Zijn prestatie was verre van indrukwekkend, zoals te zien was aan zijn statistieken. Hij slaagde er slechts één keer in om op doel te schieten en trapte ook één keer naast. Bovendien bedroeg zijn passnauwkeurigheid slechts 71%.

Het is afwachten of Union morgen op het veld van Antwerp weer wat voorsprong weet uit te bouwen op de rest van de top 6. Het belooft in ieder geval nog een spannende resterende speeldag te worden!

Poll: Zie je Anderlecht nog steeds als titelkandidaat?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Thomas Delaney  I  Mats Rits

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024