'Enorme transferboost voor Erling Haaland, Manchester City in paniek'

'Enorme transferboost voor Erling Haaland, Manchester City in paniek'
Donderdag 08 februari 2024 - 19:00   I   door Redactie

Rond Erling Haaland zal het ook niet snel rustig worden op de transfermarkt. Wat wil je als je zo'n statistieken kan voorleggen?

Bovendien heeft Haaland er nooit een geheim van gemaakt dat Real Madrid zijn droomclub is. Vandaag speelt hij bij Manchester City, het beste team in Europa, waar hij zich heel erg goed voelt.

Toch kan het zomaar gebeuren dat Haaland in de zomer overstapt naar Real Madrid. Volgens Spaanse roddelpers zou Real steeds meer zijn pijlen op de Noorse aanvaller beginnen richten.

Dat heeft te maken met de problemen die er in het dossier van Kylian Mbappé opduiken. De Franse aanvaller mag in de zomer dan wel transfervrij zijn, vlot schieten de onderhandelingen niet op.

Real wil niet met lege handen achterblijven deze zomer en absoluut een nieuwe spits aantrekken. Daarom houdt het ook de contacten met de zaakwaarnemer van Haaland warm.

De Noor zal toch geamuseerd zijn met dit nieuws. Manchester City daarentegen wil er intern alles aan doen om zijn topschutter aan boord te houden.

Poll: Zou jij Haaland liever bij Real Madrid zien spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Erling Haaland

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024