Anderlecht-fans zijn het kotsbeu: "Hij mag vertrekken!"

Anderlecht-fans zijn het kotsbeu:
Donderdag 01 februari 2024 - 22:30   I   door Redactie

De wedstrijd tussen KV Mechelen en RSC Anderlecht werd zojuist afgefloten. Het werd 2-2, maar ondanks dit gelijkspel zijn de Anderlecht-fans bijzonder kritisch voor hun trainer, Brian Riemer.

Anderlecht startte sterk: Thorgan Hazard opende de score al na 8 minuten, maar daarna ging het bergafwaarts. In de tweede helft knalde Bill Antonio hard de gelijkmaker binnen. Anderlecht kwam echter opnieuw op voorsprong in de 80e minuut, maar Mechelen wiste deze voorsprong, met een strafschop, terug snel uit.

De Anderlecht-fans zijn allesbehalve tevreden met dit gelijkspel en eisen een spoedige verklaring voor deze 'zwakke' vertoning.

“Wat een lelijk voetbal, dat is niet Anderlecht,” liet een supporter weten, die duidelijk niet te spreken is over de prestaties van Anderlecht. Een andere fan ziet het dan weer heel somber in en pleit wederom voor het ontslag van Riemer.

Anderlecht slaagt er zo opnieuw niet in om drie punten te pakken en de kloof met Club Brugge te vergroten. Het wordt afwachten of Anderlecht zondag, thuis tegen KAA Gent, een nieuwe driepunter kan pakken en Riemer zo de kritiek van zich af kan schudden.

Poll: Is de kritiek op Brian Riemer terecht?