'Club Brugge hakt knoop door over vertrek van Antonio Nusa in januari'

'Club Brugge hakt knoop door over vertrek van Antonio Nusa in januari'
Vrijdag 17 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

De jonge Noorse dribbelaar, die recent een rugblessure opliep, is ondanks zijn huidige afwezigheid op het veld, het onderwerp van groeiende interesse van topclubs, waaronder Chelsea. De 18-jarige international, wiens talent al geruime tijd erkend wordt, staat nu in de schijnwerpers van enkele van de grootste teams in Europa.

De interesse van Chelsea die afgelopen zomer al duidelijk werd, blijft volgens het Evening Standard sterk. De Londense club is op zoek naar aanvallende versterkingen, en de jonge Noor staat hoog op hun lijstje van doelwitten. Ondanks deze interesse lijkt een wintertransfer onwaarschijnlijk, vooral gezien de recente blessure van de speler.

De prioriteit van Chelsea ligt momenteel bij het aantrekken van een centrumspits, met Victor Osimhen en Ivan Toney als belangrijkste doelen. Desondanks wordt de Noorse speler beschouwd als één van de drie toptargets van Chelsea. Een overgang naar Stamford Bridge in de zomer behoort zeker tot de mogelijkheden, vooral als de speler tegen die tijd hersteld is van zijn blessure.

Voor Club Brugge kan een transfer van Nusa een aanzienlijke financiële winst betekenen. De waarde van de jonge speler op de transfermarkt is aanzienlijk, en de club bereidt zich al voor op een lucratieve deal.

Poll: Goeie beslissing van Club om Nusa nu nog te behouden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antonio Nusa  I  Chelsea

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023