‘Antwerp-topschutter dwarsboomt nu persoonlijk droomtransfer van Keita’

‘Antwerp-topschutter dwarsboomt nu persoonlijk droomtransfer van Keita’
Maandag 31 juli 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij Antwerp ontpopte Michael Frey zich in 2021/22 tot topschutter. In de Pro League moest hij enkel Deniz Undav voor zich dulden. Onder Van Bommel verdween de Zwitser weliswaar helemaal uit beeld.

Nadat Frey de strijd met Vincent Janssen voor een basisplaats verloren had, kon hij zich niet vinden in een rol als invaller. Hij werd uitgeleend aan Schalke 04, maar in Duitsland kon Frey geen potten breken. Deze zomer moet Overmars dus opnieuw een oplossing voor hem vinden.

Die oplossing dacht de Nederlander nu ook gevonden te hebben. OHL is nog steeds op zoek naar een nieuw speerpunt en Antwerp heeft Frey aangeboden als een deel van een ruildeal. Ze zagen de ideale kans om Mandela Keita los te weken en boden de spits plus een pak extra miljoenen voor de middenvelder.

OHL gaf zijn akkoord en ook met Keita zelf zou Overmars inmiddels rond zijn over de persoonlijke voorwaarden. De deal leek dus in kannen en kruiken, maar Sacha Tavolieri meldt nu dat Frey het niet ziet zitten om de overstap naar OHL te maken. Het laatste struikelblok voor Antwerp om zijn droomtransfer te realiseren. 

Poll: Waar zal Keita volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  OHL

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024