Club-trainer Deila verbaast met uitspraken over Anderlecht, Gent en Standard

Club-trainer Deila verbaast met uitspraken over Anderlecht, Gent en Standard
Zaterdag 29 juli 2023 - 16:00   I   door Redactie

Van Ronny Deila kan je veel zeggen, maar niet dat de Noor geen uitgesproken mening heeft. Al komt hij soms ook verrassend uit de hoek.

Zoals vrijdagmiddag in aanloop naar de openingswedstrijd in de Jupiler Pro League tegen KV Mechelen. Op zijn persconferentie werd hem gevraagd naar de titelfavorieten voor komend seizoen.

"Je hebt dezelfde als vorig seizoen. Genk natuurlijk, Antwerp, Union en hopelijk zijn wij daar ook bij", haalde de Noor de vier ploegen aan die het voorbije seizoen ook al om de titel streden. Maar daarnaast verbaasde Deila met nog drie andere namen.

"Anderlecht kan misschien weer terugkomen na een teleurstellend seizoen. Standard kan progressie blijven maken. AA Gent is ook een sterke ploeg. Ik denk dat de kampioen één van deze zeven teams zal worden."

Poll: Welke van deze drie ploegen zal volgens jou meestrijden om de titel?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024