Zware kritiek op Anderlecht na onverwachte transfer: "Onverantwoorde gok"

Zware kritiek op Anderlecht na onverwachte transfer:
Zondag 09 juli 2023 - 11:00   I   door Redactie

Anderlecht is actiever dan ooit op de transfermarkt en kondigt de ene transfer na de andere aan. Maar dat wordt niet overal op applaus onthaald.

In de eerste plaats niet door Aad de Mos. De 76-jarige analist volgt het voetbal nog steeds op de voet en vreest in Het Laatste Nieuws het ergste voor de slaagkansen van... Kasper Dolberg: "Hij kan zelf niks forceren. Ik vind het geen topper."

"De Denen van Anderlecht kopen Dolberg omdat ze hem kennen", klinkt het vervolgens beenhard. "Maar in Frankrijk, Spanje en Duitsland is het niets geworden." Dat hij in zijn doorbraakseizoen bij Ajax wel kan schitteren betekent volgens De Mos niets.

"Dat kan weleens met spitsen. Ik noem dat 'casinogeluk'. Omdat alles toen rond hem draaide." En benadrukt hij: "Komt daarbij dat in België veel beter wordt verdedigd dan in Nederland. De verdedigers gaan erbovenop zitten en onder zijn huid kruipen."

Twijfels

En daar zal de Deen volgens de analist niet tegen bestand zijn. "Terwijl het doorzettingsvermogen van Dolberg nooit zijn grootste kwaliteit is geweest. Hij zal het niet makkelijk krijgen in België, ik heb echt mijn twijfels over deze transfer."

Poll: Denk je dat De Mos gelijk krijgt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  Nice

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024