Jean-Marie Pfaff komt met droevige update over gezondheid Carmen: “Ze schreit”

Jean-Marie Pfaff komt met droevige update over gezondheid Carmen: “Ze schreit”
Zaterdag 08 juli 2023 - 16:00   I   door Redactie

We hebben al een hele poos niets meer vernomen over de gezondheid van Carmen Pfaff. Het is inmiddels al ongeveer twee maanden geleden dan de vrouw van Jean-Marie een hersenbloeding kreeg.

Zaterdag opende het pop-upmuseum van Jean-Marie de deuren in Beveren. Bij Het Nieuwsblad gaf de voormalige doelman van de Duivels naar aanleiding van de opening een uitgebreid interview. Daar kwam ook de gezondheid van Carmen ter sprake. Ze is voorlopig alleen als een kartonnen versie aanwezig in het museum. 

 "Ze schreit dat ze niet bij de opening kan zijn... Het zouden te veel prikkels zijn. Negen weken geleden kreeg mijn vrouw een hersenbloeding. Vier weken geleden zijn we hier begonnen", deelt Jean-Marie het droevige nieuws dat Carmen nog niet fit genoeg is om de opening bij te wonen. 

"Omdat mijn vrouw ondertussen in de kliniek lag, hebben we nog niet alles een plaats kunnen geven. Maar dat komt nog. Volgende week mag Carmen wel eens een halve dag uit het revalidatiecentrum", heeft hij toch ook hoopgevend nieuws over zijn wederhelft.

Poll: Was jij een fan van het programma 'De Pfaffs'?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Bayern München  I  Inter  I  SK Beveren

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024