Opmerkelijk: Anderlecht opent nu gesprekken met 35-jarige middenvelder

Opmerkelijk: Anderlecht opent nu gesprekken met 35-jarige middenvelder
Maandag 27 maart 2023 - 12:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze nog op twee fronten actief. In Europa mogen ze hun verhaal inmiddels een sprookje noemen. In de Belgische competitie is het weliswaar alles of niets.

Paars-wit heeft zijn lot in de JPL eigen hand (al hangt dat ook af van wat er beslist wordt omtrent Charleroi). Ondertussen zijn ze zich achter de schermen natuurlijk ook aan het focussen op volgend seizoen. Dat doen ze niet alleen voor het A-team, maar ook voor de RSCA Futures.

Daar is David Hubert momenteel dé ervaren man. Bij Radio Radzinski onthult de 35-jarige middenvelder dat er al verkennende gesprekken geweest zijn met het oog op volgend seizoen: “We gaan binnenkort bekijken hoe alles zit. Ik zou een stap opzij kunnen zetten, maar… ”

“We moeten samen bekijken hoe we een eventuele samenwerking verder zien! De volgende stap is mijn trainerscarrière”, verklaart Hubert. “Er zijn verschillende mogelijkheden. T2 bij de Futures, een jeugdploeg trainen, instappen bij een staf in eerste klasse… Ik ga dat de komende weken rustig bekijken.”

Poll: Moet Hubert een job aangeboden krijgen op Neerpede?

TAGS  I  Anderlecht  I  RSCA Futures

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024