Stijn Stijnen houdt zich niet meer in en gaat plots zwaar in tegen Racing Genk

Stijn Stijnen houdt zich niet meer in en gaat plots zwaar in tegen Racing Genk
Vrijdag 10 februari 2023 - 14:00   I   door Redactie

In Limburg is KRC Genk de trots van de provincie en niet alleen omdat ze nu met voorsprong leider zijn in de Jupiler Pro League zijn.

Vele gouwgenoten indentificeren zich immers met de topclub en dat is mede omdat er ook vaak spelers van de eigen jeugd doorstromen. Daar gaf zelfs AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck Racing Genk een compliment voor.

Maar dat is buiten Stijn Stijnen gerekend, die altijd al een eigenzinnige mening gehad heeft. "Ik ben niet volledig akkoord met Vanhaezebrouck, omdat je die constante stroom van eigen jeugdspelers niet echt ziet", klinkt het bij TVL Sportcafé.

"Je hebt Heynen, El Khannouss is pas gehaald op zijn 15de, Vandevoordt, Oyen, in het verleden Courtois en De Bruyne. Ik vind dat een ploeg als Genk toch een verdediger – nu halen ze vooral Zuid-Amerikanen - zou moeten kunnen opleiden, of een winger en dat zie ik nog niet."

Basiself

En nog had Stijnen niet gedaan met zijn kritische benadering. "En dan spreek ik over de basiself, maar het is wel jammer dat spelers als Godts en Nemeth niet zijn meegestapt in het verhaal. Maar bij Genk zullen ze ook wel beseffen dat het nog meer mag zijn."

Poll: Vind je dat Stijnen gelijk heeft?

TAGS  I  KRC Genk  I  Patro Eisden Maasmechelen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024