Duivel Thibaut Courtois wordt bij Real opeens bedreigd: "Hij moet zich excuseren"

Duivel Thibaut Courtois wordt bij Real opeens bedreigd:
Donderdag 12 januari 2023 - 12:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft zich de voorbije jaren opgewerkt tot de beste doelman ter wereld, maar dat wil niet zeggen dat hij onbesproken is.

Al is dat soms ook volledig buiten zijn wil om. Zo werd onze nationale doelman eerder al (te?) hard aangepakt vanwege uitspraken die hij deed nadat hij eind vorig seizoen Real Madrid op zijn eentje de Champions League-trofee bezorgde. 

"Wanneer Real Madrid finales speelt, winnen zij die. Nu sta ik aan de goeie kant van de geschiedenis." Dat werd aanzien als een sneer richting ex-club Atlético Madrid waarmee hij ook al eens een CL-finale verloor tegen... Real Madrid.

De Sociale Commissie van Atlético oordeelt nu dat dat voldoende kan zijn om de gedenkplaat van Courtois in de hall of fame van de club weg te nemen. Courtois kreeg een brief waarin hem duidelijk werd gemaakt dat hij niet voldoet aan de criteria om zijn gedenkplaat te behouden.

Dreigement

Toch zou de doelman die situatie nog kunnen omkeren. "We bieden hem de kans om zicht te excuseren", valt officieel te lezen op de website van Atlético. De vraag is in hoeverre Courtois onder de indruk is van het dreigement en bereid is zich te excuseren.

Poll: Vind jij dat Courtois zich moet excuseren?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Atlético Madrid

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023