‘Club Brugge is in verregaande onderhandelingen met opvolger voor Hoefkens’

‘Club Brugge is in verregaande onderhandelingen met opvolger voor Hoefkens’
Donderdag 29 december 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge is op zoek naar zijn vierde coach in twee jaar tijd. Nadat Philippe Clement overstapte naar AS Monaco vertrok ook Alfred Schreuder na een half jaar naar Ajax.

Woensdag werd dus ook Carl Hoefkens aan de deur gezet. Zijn opvolger moet een grote naam worden, maar Club moet natuurlijk snel handelen. De competitie wordt immers al op 8 januari hervat.

Club opent de tweede seizoenshelft met een match in het hol van de leeuw, op bezoek bij KRC Genk. Het blauw-zwarte bestuur zou al contact hebben opgenomen met Roberto Martinez en de Deense bondscoach Kasper Hjulmand.

Martinez wil pas vanaf 1 januari over zijn toekomst praten, terwijl Hjulmand het aanbod volgens Het Laatste Nieuws naast zich neergelegd zou hebben. Diezelfde krant meldt nu dat er al vergevorderde onderhandelingen gevoerd worden met mogelijke nieuwe trainers.

Lijst

Bij Club waren ze namelijk al in het bezit van een ‘schaduwlijst’, voor het geval dat het verhaal met Hoefkens toch niet goed zou aflopen. Normaal zal het de komende dagen duidelijk worden wie Club zal aanduiden als nieuwe hoofdtrainer.

Poll: Moet Club Brugge een buitenlander aanstellen als nieuwe T1?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Ajax  I  Denemarken

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024