Hartverwarmend moment: Lionel Messi kan zijn tranen amper bedwingen (VIDEO)

Hartverwarmend moment: Lionel Messi kan zijn tranen amper bedwingen (VIDEO)
Woensdag 14 december 2022 - 13:00   I   door Redactie

Lionel Messi nam dinsdag met Argentinië de scalp van Kroatië. De superster van PSG was goed voor een assist en een doelpunt.

Hij werd ook voor de vierde keer dit toernooi verkozen tot ‘Man van de Match’. Messi is nog één stap verwijderd van zijn ultieme droom: wereldkampioen worden.

Na de overwinning tegen Kroatië stond Messi de pers te woord. Eén journaliste had een wel zeer bijzondere boodschap voor de Argentijn: “Ik wil je nog iets zeggen en het is geen vraag.”

“Uiteraard willen wij, het Argentijnse volk, de wereldbeker winnen. Maar ongeacht het resultaat is er iets dat niemand je nog kan afpakken”, aldus journaliste Sofia Maria. “Dat is dat je resoneerde met alle Argentijnen.”

Stempel drukken

“Ik ben serieus. Er is geen kind dat je truitje niet heeft. Of het nu nep, echt of verzonnen is. Je hebt je stempel gedrukt op ieders leven”, is haar hartverwarmende conclusie.

“Dat gaat voor mij verder dan het winnen van een WK”, voegt ze daar nog aan toe. Messi had zoveel lovende woorden duidelijk niet zien aankomen en had moeite om zijn tranen te bedwingen.

Poll: Is Lionel Messi de beste voetballer aller tijden?

TAGS  I  Argentinië  I  PSG

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024