Club-voorzitter Bart Verhaeghe en concurrent reageren op de verrassende CL-loting

Club-voorzitter Bart Verhaeghe en concurrent reageren op de verrassende CL-loting
Maandag 07 november 2022 - 16:15   I   door Redactie

Sinds maandagmiddag kent landskampioen Club Brugge zijn tegenstander voor de achtste finales in de Champions League.

“We moeten hier tevreden mee zijn. Het wordt een prestigeduel, want het is ook een strijd voor de Europese clubranking. Al staan zij nog ver voor ons”, opent Club-voorzitter Bart Verhaeghe bij de Gazet van Antwerpen.

Dat hij tevreden is van de loting, is duidelijk op zijn gezicht af te lezen: “Maar we hadden ook graag tegen Tottenham of Chelsea gespeeld. Dat Engels voetbal schrikt ons evenmin af!”

“Ik schat Benfica hoger in dan Porto. We zijn dus gewaarschuwd, maar ik heb geen vrees!”, gaat de voorzitter verder. “Het is gevaarlijk om nu al conclusies te trekken, want het duurt nog lang voor de Champions League hervat wordt."

Benfica

Ook de collega/concurrent van Verhaeghe bij Benfica — voorzitter Simao Sabrosa — reageerde bij BTV al op de loting: “We kennen Club Brugge goed, ze waren vorig jaar kampioen van België en we zagen hun hele campagne in de groepsfase.”

“We spelen eerst uit en daar moeten we proberen om het goed te doen zodat we het kunnen afmaken in ons stadion. Daar zijn we sterk en kunnen we op de steun van de fans rekenen zodat we Club kunnen overwinnen!”, concludeert Sabrosa.

Poll: Wie is volgens jou de favoriet om door te stoten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024