Leverkusen-trainer Xabi Alonso stuurt ferme waarschuwing naar Club Brugge

Leverkusen-trainer Xabi Alonso stuurt ferme waarschuwing naar Club Brugge
Maandag 31 oktober 2022 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge staat dinsdag tegenover Bayer Leverkusen in de Champions League. Voor de landskampioen staat de groepswinst op het spel.

Bayer Leverkusen staat momenteel laatste in de poule, maar heeft nog steeds uitzicht op Europese overwintering. Ze moeten namelijk beter doen dan Atlético Madrid om de derde plaats én het bijhorde Europa League-ticket te bemachtigen.

Trainer Xabi Alonso was maandag heel duidelijk op zijn persbabbel: “Wij willen verder in Europa. Voor het prestige en voor de fans! Wij willen graag nog Europees spelen in de BayArena. Dinsdag hebben wij de kans om dit af te dwingen.”

“Club heeft zich al gekwalificeerd en doet het goed. Een deel van hun geheim is dat ze al lang samen spelen, ze hebben een duidelijk idee van wat ze willen”, gaat Alonso verder. “Als we nog een kans willen hebben, dan moeten we winnen morgen.”

Voorbereiding

“Onze hele voorbereiding is daar ook op gericht”, concludeert de Bayer Leverkusen-trainer. “We zullen een complete prestatie moeten neerzetten om te winnen van Club Brugge.” 

Poll: Zal Club Brugge winnen tegen Bayer Leverkusen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  Champions League

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024