Carl Hoefkens pakt opeens uit met héél duidelijke boodschap voor R. Yaremchuk

Carl Hoefkens pakt opeens uit met héél duidelijke boodschap voor R. Yaremchuk
Maandag 31 oktober 2022 - 16:45   I   door Redactie

Club Brugge speelt dinsdag in de Champions League tegen Bayer Leverkusen. In Duitsland probeert de landskampioen de groepswinst veilig te stellen.

Dit weekend wist de blauw-zwart nog te winnen tegen KV Oostende. Voor aanvang van die wedstrijd was er enorm veel te doen rond de niet-selectie van recordtransfer Roman Yaremchuk.

Hoefkens meldde dat Yaremchuk en hij nog niet ‘op dezelfde golflengte zitten’. Waar de Oekraïner tegen KV Oostende nog gepasseerd werd, wordt hij voor de match tegen Leverkusen wel weer opgenomen in de selectie. Dat zal de spits ongetwijfeld plezieren. 

Of Yaremchuk ook zal spelen valt nog af te wachten. Verder zijn Odoi, Sylla en Onyedika er niet bij wegens een schorsing. Jonkies Spileers, Sabbe, Sandra én Audoor worden door Hoefkens verwend met een Champions League-selectie.

Hoefkens

Hoefkens kwam op een persbabbel nog eens terug op de situatie: “Er is nooit een probleem geweest, maar er zijn bepaalde dingen die ik wil zien als coach. Een signaal is dan nodig. Er was vanmorgen nog een goed en constructief gesprek met Roman.”

Mata

Verder zijn ook Clinton Mata en Eder Balanta er niet bij voor de landskampioen. We zijn met z'n allen benieuwd naar welk konijn trainer Carl Hoefkens uit zijn hoge hoed zal toveren om de blessures op te vangen. Ook Skov Olsen is er trouwens weer bij tegen Leverkusen.

Poll: Zal Yaremchuk dinsdag tegen Leverkusen speelminuten krijgen van Hoefkens?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  Champions League

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024