Marc Degryse waarschuwt Club Brugge-trainer Hoefkens: “Dat kan fout aflopen!”

Marc Degryse waarschuwt Club Brugge-trainer Hoefkens: “Dat kan fout aflopen!”
Maandag 31 oktober 2022 - 08:00   I   door Redactie

Blauw-zwart speelt dinsdag in de Champions League tegen Leverkusen. Na de 4-2 overwinning tegen KV Oostende gaat Club voor de groepswinst op het kampioenenbal.

Maar Hoefkens kan daar niet zonder zorgen naartoe leven, zo ziet ook Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws. “Carl Hoefkens heeft plots een pak zorgen op zijn schouders gekregen”, opent de analist.

“Acht tegengoals in drie wedstrijden, de manier waarop KVO twee keer wist te scoren, de geschorste spelers in de laatste Champions League-wedstrijd én het penaltyvraagstuk… ”, Degryse ziet het niet meteen rooskleurig in voor blauw-zwart.

“Wat ook belangrijk is, is of de situatie rond Yaremchuk kan worden ontmijnd”, gaat hij verder. De Oekraïner werd door Hoefkens uit de kern geweerd voor de match tegen KVO. De targetman moet volgens Hoefkens meer 'intensiteit en drive' tonen.

Toptransfer

“Een fait divers in de marge is het niet wanneer je je toptransfer uit de selectie laat”, gaat Degryse verder. “Hoefkens liet eerder met Noa Lang al blijken dat hij een duidelijke lijn trekt, en dat juich ik toe, maar dat kan ook slecht aflopen.”

Poll: Zal Club Brugge groepswinnaar worden in de Champions League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  Champions League  I  v24

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024