‘Opstelling Rode Duivels: Déze drie (!) wissels met Thierry Henry op de bank’

‘Opstelling Rode Duivels: Déze drie (!) wissels met Thierry Henry op de bank’
Zaterdag 24 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Zoals iedereen intussen wel weet spelen de Rode Duivels zondag tegen Nederland hun laatste volwaardige wedstrijd in aanloop naar het WK. Als België met minstens drie goals verschil wint, zal het nog mogen deelnemen aan de ‘final four’.

Om dat te verwezenlijken verwacht Het Nieuwsblad drie nieuwe namen in de basis. Allereerst gaat de krant ervan uit dat Zeno Debast niet aan de aftrap zal verschijnen tegen Nederland. Het Nieuwsblad verwacht dat Wout Faes zijn rol rechts in de verdediging zal overnemen.

Ook zou Youri Tielemans — die geen sterke wedstrijd speelde tegen Wales — op de bank starten. De krant verwacht dat Club-sterkhouder Hans Vanaken aan de aftrap zal verschijnen. Ook neemt de krant aan dat Castagne een kans krijgt, wat betekent dat Meunier op de bank zou moeten starten.

Voor de rest houden ze bij de krant vast aan dezelfde namen als tegen Wales. De elf volgens Het Nieuwsblad: Courtois, Vertonghen, Alderweireld, Faes, Carrasco, Vanaken, Witsel, Castagne, E. Hazard, De Bruyne, Batshuayi.

Poll: Welke speler mis jij in deze basiself?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023