TRANSFERMARKT. 'Kompany en Hayen naar andere club, toptransfer voor Genk'

TRANSFERMARKT. 'Kompany en Hayen naar andere club, toptransfer voor Genk'
Zondag 19 mei 2024 - 18:00   I   door Redactie

In onze rubriek 'Transfermarkt' zetten we nog eens alle transfergeruchten op een rijtje. Wie trekt naar waar? De transfermarkt opent weer de deuren vanaf 1 juli.

*Manchester City bereidt de toekomst voor. In 2025 zou Florian Wirtz worden aangetrokken van Bayer Leverkusen. Volgend jaar is Kevin De Bruyne immers einde contract en Wirtz moet zijn vervanger worden. De 21-jarige Duitser kost City wel 150 miljoen euro.

*Als Club Brugge beslist om niet door te gaan met Nicky Hayen, dan is de kans groot dat hij straks bij een andere club uit de Jupiler Pro League aan de slag gaat. Er is al belangstelling van andere eersteklassers.

*Racing Genk lijkt Matte Smets voor de neus van Anderlecht weg te kapen. Beide clubs tonen belangstelling in het 20-jarige talent van Sint-Truiden. Omdat Thorsten Fink op weg is naar Genk, lijkt de Duitser zijn verdediger mee te nemen naar de topclub.

*Vincent Kompany wordt genoemd als de nieuwe coach van Brighton & Hove Albion. Dat zou dus betekenen dat hij Burnley toch verlaat na de degradatie.

Poll: Wie wordt volgens jou de beste coach?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Matte Smets  I  Florian Wirtz  I  Nicky Hayen

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024