Paul Gheysens in nauwe schoentjes bij Antwerp: Mogelijke overname en géén nieuwe tribune

Paul Gheysens in nauwe schoentjes bij Antwerp: Mogelijke overname en géén nieuwe tribune
Donderdag 16 mei 2024 - 18:00   I   door Redactie

Paul Gheysens kondigde aan dat hij ook het laatste stuk van de Bosuil zal vernieuwen. De voorzitter heeft zo zijn mening veranderd.

Gheysens wilde geen geld steken in het project zolang de grond toebehoorde aan Tanja Mintjens. Beide partijen vonden er ook geen akkoord over, maar nu heeft Gheysens toch zijn kar gekeerd. Hij gaat de Bosuil toch afwerken, al moet Antwerp zelf wil instaan voor de kosten.

Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, werpt nu toch een hele andere blik op deze aankondiging van Gheysens. Volgens Vandewalle gaat het om een afleidingsmanoeuvre. 

Overname

"Ik moet het nog zien. Ik geloof er niet echt helemaal in. Het verhaal dat erachter zit vind ik een beetje raar", zegt Vandewalle in Sjotcast. "Even was er sprake van een eventuele overname van Antwerp, maar wanneer we dat beginnen na te trekken komen ze ineens met het bericht dat er een nieuwe tribune komt.

"Alsof dat om te counteren was dat hij wél nog wou investeren. Hopelijk voor de Antwerp-fans heb ik ongelijk, maar ik plaats toch wel enig voorbehoud bij de plannen", stelt Vandewalle.

Poll: Wordt het tijd dat er een nieuwe voorzitter komt bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Paul Gheysens

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024