Toptransfer in de maak? 'Anderlecht krijgt dit antwoord van Koen Casteels'

Toptransfer in de maak? 'Anderlecht krijgt dit antwoord van Koen Casteels'
Vrijdag 17 mei 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht toont belangstelling in Koen Casteels. De Rode Duivel is in beeld als potentiële vervanger van Kasper Schmeichel, die na het EK mogelijk stopt met voetballen.

Schmeichel zal de beslissing pas na het EK nemen. Als hij echter stopt, moet RSCA wel alternatieven klaar hebben. Een belangrijke piste is die van Koen Casteels. De Rode Duivel, die straks mogelijk titularis is bij de nationale ploeg, is einde contract bij Wolfsburg.

Casteels zal zijn verbintenis niet meer verlengen. Hij wil een andere uitdaging. Heel veel clubs weten dat, maar toch is er nog geen akkoord met een geïnteresseerde. Volgens Het Nieuwsblad heeft Anderlecht nu zijn pijlen gericht op Casteels.

Huis in België

Eerder zei de doelman dat een terugkeer naar België niet zijn voorkeur geniet, maar de kaarten liggen intussen misschien toch wel anders. Hij heeft het immers ook nooit uitgesloten en bovendien heeft Casteels in België een huis gebouwd. Mogelijk keert hij dus vroeger dan verwacht terug met zijn vrouw en twee kinderen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Anderlecht zal niet kunnen bieden wat Duitse clubs qua loon bieden. Casteels zal dus wel enigszins moeten inleveren, maar het lijkt wel vast te staan dat hij zeker zal luisteren naar het aanbod van paars-wit. Bovendien kan Anderlecht mogelijk schermen met Champions League-voetbal, wat ook niet onbelangrijk is.

Poll: Zou jij Casteels een goeie doelman vinden voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Koen Casteels  I  Wolfsburg

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024