Emotionele Duivel Jan Vertonghen onthult hoe hij zijn zoontje aan het huilen bracht

Emotionele Duivel Jan Vertonghen onthult hoe hij zijn zoontje aan het huilen bracht
Dinsdag 20 september 2022 - 22:00   I   door Redactie

Het is interlandbreak en dat wil zeggen dat de Rode Duivels het voortouw nemen en de Jupiler Pro League naar de achtergrond verdwijnt.

Maar voor Jan Vertonghen maakt dat weinig uit, want hij staat zowel bij Anderlecht als bij de Rode Duivels in de belangstelling. Zeker omdat hij nu eens uitgebreid zijn plotse transfer van Benfica naar paars-wit uit de doeken kon doen.

En dat was emotioneel blijkbaar heel heftig. Voor hemzelf omdat het zo snel moest gaan - in één dag, maar vooral voor zijn gezin die héél graag in Lissabon zat. "Ik ben mijn kinderen van school gaan halen en dan heb ik het nieuws gebracht: hier houdt het op. Dat doet écht veel pijn."

Voor Vertonghen naar eigen zeggen de moeilijkste beslissing die hij als voetballer én als mens heeft moeten nemen. "Meestal zeggen mensen: je verdient genoeg geld, waar heb je het over? Maar op zulke momenten telt geld echt niet."

Verjaardag

Zeker niet omdat hij volgend voorbeeld aanhaalde: "Mijn zoontje zat wenend in het vliegtuig op zijn verjaardag. Hij wilde niet weg. Nu zijn we twee weken verder, gaan mijn kinderen hier naar school en hebben we een huis gevonden. Het is allemaal heel snel gegaan."

Poll: Snap je dat dit een moeilijke beslissing was?

TAGS  I  Anderlecht  I  Benfica  I  Rode Duivels

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023