‘Ongelooflijk: Belgische topclubs pakken uit met komst van levende legende Ronaldinho’

‘Ongelooflijk: Belgische topclubs pakken uit met komst van levende legende Ronaldinho’
Maandag 05 september 2022 - 19:00   I   door Redactie

De altijd goedlachse Ronaldinho kent u ongetwijfeld nog van zijn tijd bij FC Barcelona, PSG en AC Milan. De Braziliaanse superster behoorde jarenlang tot de absolute top in de voetbalwereld.

Binnenkort zal de superster te zien zijn op een Belgisch voetbalveld. De Braziliaan zal namelijk deelnemen aan de allereerste Circus Cup. Die wordt georganiseerd door Circus, de sponsor van AA Gent en Standard. Ronaldinho zal dan ook te bewonderen zijn in het tenu van die twee clubs. 

De levende legende zal in een galamatch 20 minuten in het shirt van AA Gent spelen en 20 minuten in dat van Standard. De organisatie noemt ‘plezier’ de basis voor de Circus Cup. Het mag dan ook niet verwonderen dat de immer vrolijke Ronaldinho het uithangbord is. 

De Braziliaan — die trouwens ook hét gezicht van Circus is — kijkt er zelf alvast naar uit: “In mijn carrière heb ik nooit in België of tegen een Belgische club gespeeld. Twintig jaar geleden was ik er op het WK in Japan wel bij in de achtste finale tegen de Rode Duivels.” Brazilië won die wedstrijd trouwens met 2-0. 

Tickets 

Het evenement zal op 21 september om 19:30 doorgaan in de Gentse Ghelamco Arena. Voor fans van AA Gent en Standard is de wedstrijd gratis bij te wonen. Als je geen fan bent en er toch graag bij wil zijn dan kan je hier je tickets kopen: www.circuscup.be.

Poll: Voel jij je geneigd om naar de Circus Cup te gaan kijken?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard Luik  I  Barcelona  I  PSG  I  AC Milan  I  v24

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024