Rode Duivel neemt wraak op Philippe Clement, die op duur puntenverlies afstevent

Rode Duivel neemt wraak op Philippe Clement, die op duur puntenverlies afstevent
Zaterdag 20 augustus 2022 - 17:47   I   door Redactie

Philippe Clement neemt het op dit moment op tegen RC Lens in de Franse eerste klasse. Monaco staat daar momenteel zesde met vier op zes.

Op slag van rust ziet het er niet goed uit voor Clement en zijn team. De succescoach staat momenteel 1-2 in het krijt tegen RC Lens. Voor Lens opende een Rode Duivel de score: Loïs Openda. Openda werd twee jaar geleden door Clement bij Club Brugge uitgeleend aan Vitesse.

Clement twijfelde aan de capaciteiten van de spits en dat had een grote invloed op Openda. De doelpuntenmaker kreeg het gevoel dat hij niet goed genoeg was voor een carrière als profvoetballer. Bij Vitesse wist Openda zijn vertrouwen terug te krijgen.

Dat de spits vandaag uitgerekend tegen het team van Clement scoort is bijzonder. Zo weet hij eindelijk wraak te nemen voor het tekort aan vertrouwen dat Clement teweeggebracht had.

Ontslag

Monaco werd eerder door PSV uitgeschakeld in de Champions League. Als Clement zich geen zorgen wil maken over zijn functie als T1, kan hij dus best winnen vandaag. Een 4 op 9 zou namelijk dramatisch zijn voor een club met de ambities van Monaco.

Poll: Denk jij dat Clement nog lang T1 zal zijn bij Monaco?

TAGS  I  Monaco  I  RC Lens

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024