'Onzekere toekomst voor Lionel Messi: déze Europese topclub wil hem wegplukken'

'Onzekere toekomst voor Lionel Messi: déze Europese topclub wil hem wegplukken'
Zaterdag 30 juli 2022 - 11:30   I   door Redactie

Lionel Messi speelt sinds augustus 2021 voor PSG. In Parijs wist hij vorig seizoen niet te overtuigen. Hij speelde 33 matchen waarin hij 10 keer wist te scoren en 14 assists kon geven.

Deze mercato is Barcelona enorm actief op de markt. Ondanks vele fronsende wenkbrauwen blijven de Catalanen inkomende transfers maken. De volgende op dat lijstje: Lionel Messi.

Althans, dat zouden Barca-voorzitter Laporta en trainer Xavi graag hebben. Dat laten ze weten tijdens een persconferentie op hun Amerikaanse tour. Laporta voelt zich schuldig dat hij Messi heeft moeten laten gaan. Xavi vindt het dan weer jammer dat hij de Argentijn nooit heeft kunnen coachen.

Messi ligt nog tot juni 2023 onder contract in Parijs. De kans lijkt niet groot dat Barcelona het kapitaal heeft om de Argentijn dit jaar nog weg te plukken bij PSG. Al moet dat met een ferme korrel zout genomen worden. Het is algemeen geweten dat FC Barcelona schulden heeft. Desondanks werden onder anderen Lewandowski en Raphinia voor respectievelijk 45 miljoen euro en 58 miljoen euro aangekocht.

Poll: Denk jij dat Messi ooit nog terugkeert naar FC Barcelona?

TAGS  I  PSG  I  FC Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024