Vernietigende onthulling over Roberto Martinez: "Zijn masker is afgevallen"

Vernietigende onthulling over Roberto Martinez:
Zondag 12 juni 2022 - 21:45   I   door Redactie

Hoe verder in de Nations League-campagne, hoe meer miserie bij de Rode Duivels. En daar is Roberto Martinez hoofdverantwoordelijke voor.

Niet in het minst omdat hij zwaar de mist inging door na het gelijkspel in Wales over de volgens hem schokkende beslissing van de VAR te beginnen die het Welshe doelpunt (terecht) goedkeurde. Iets wat Peter Vandenbempt in het verkeerde keelgat schoot.

"Het is niet de eerste keer dat Roberto Martinez ons verrast met een uithaal over de wedstrijdleiding", aldus de analist bij Sporza. "In Wales was dat nu zeer opvallend en helemaal onterecht. Het was ook zo na die twee nederlagen in de Final four van de Nations League."

"Ook toen was hij voortdurend aan het afgeven op de scheidsrechterlijke beslissingen, alsof hij de aandacht wilde afleiden van de echte problemen", vervolgt Vandenbempt. "Zo is het nu toch al een paar keer gebeurd dat zijn masker van immer bedaarde gentleman afvalt wanneer het resultaat niet is wat hij graag heeft."

Kribbig en scherp

"Ook na de nederlaag tegen Nederland was Martinez al kribbig en scherp en maakte hij een ongelukkige opmerking over Louis van Gaal, terwijl hij net het onderspit gedolven had." Zijn besluit: "Martinez zou zich beter buigen over de reden waarom België geen wedstrijden meer kan winnen."

Poll: Vind je dat Vandenbempt gelijk heeft?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023