'Onverwachte wending in transferdossier Noa Lang: Club kan zwaar profiteren'

'Onverwachte wending in transferdossier Noa Lang: Club kan zwaar profiteren'
Maandag 30 mei 2022 - 08:30   I   door Redactie

Nu overal in Europa de nationale competities afgelopen zijn kan er volop werk gemaakt worden van voorbereiding van transfers. Dat ondervindt Club Brugge aan den lijve.

Vooral wat de dossiers van de goudhaantjes betreft wordt blauw-zwart druk gesolliciteerd. Zo leek er een akkoord op clubniveau aan te komen met Milan nadat de Italiaanse kampioen eerder al tot een persoonlijke overeenkomst met Noa Lang was gekomen.

Maar volgens Calciomercato.it zou West Ham United die transfer alsnog kunnen kapen. Door de overname van Milan kan er immers nog geen concrete actie worden ondernomen en daarvan zouden de Engelsen willen profiteren.

Voldoende geld heeft West Ham United alleszins. Het nummer zeven van het afgelopen seizoen zou Lang maar liefst drie miljoen euro jaarsalaris bieden en ook Club Brugge zou een stuk meer kunnen cashen dat als de flankaanvaller naar Milan trekt. 

Met de Milanezen zou de kersverse kampioen stranden tussen 22 en 25 miljoen euro, met West Ham United zou dat al eerder tussen 25 en 30 miljoen euro kunnen zijn. Op financieel vlak alleen maar winnaars dus.

Poll: Waar zou jij heen trekken als je Lang was?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  West Ham United

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023