'Barcelona zorgt nu al voor dé transfer van de zomer met komst van Lewandowski'

'Barcelona zorgt nu al voor dé transfer van de zomer met komst van Lewandowski'
Zaterdag 14 mei 2022 - 18:00   I   door Redactie

Robert Lewandowski verlaat Bayern München. Volgens Sport1 trekt de Poolse aanvaller naar FC Barcelona. Daarover is een mondeling akkoord.

Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van Bayern, bevestigt dat Lewandowski wil vertrekken. "Ik heb met hem gesproken, en in dat gesprek heeft hij laten weten dat hij ons aanbod om zijn contract te verlengen niet accepteert. Hij wil de club verlaten”, klinkt het bij Sky Deutschland.

“Hij zei dat hij graag iets anders wil doen", vervolgt Salihamidzic. "Aan onze houding verandert het niets, die is altijd duidelijk geweest. Hij heeft een contract tot 30 juni 2023, dat is een feit.”

Barcelona heeft een contract voor drie seizoenen klaar liggen voor Lewandowski. Pin Zahavi, de zaakwaarnemer van de Pool, heeft al een overeenkomst met Barça. De verwachting is dat er ook op clubniveau een akkoord zal gevonden worden. Bayern wil Lewandowski niet tegen zijn zin houden. Bayern verwacht wel 35 à 40 miljoen euro.

PSG

Eerder werd Paris Saint-Germain nog genoemd voor Lewandowski. Daar is echter nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van Kylian Mbappé. Tekent de Franse spits bij of verhuist hij naar Real Madrid?

Poll: Is Barcelona een mooie club voor Lewandowski?

TAGS  I  FC Barcelona  I  Liverpool

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024