'Roberto Martinez gaat Charles De Ketelaere ijskoude douche bezorgen'

'Roberto Martinez gaat Charles De Ketelaere ijskoude douche bezorgen'
Vrijdag 25 maart 2022 - 20:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere is een van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League. Roberto Martinez kon niet anders en selecteerde hem voor de oefeninterlands tegen Ierland en Burkina Faso.

Net als de andere Rode Duivels hoopt het goudhaantje van Club Brugge op een basisplaats, maar het lijkt erop dat die er niet meteen zal komen. Roberto Martinez pakte Romelu Lukaku niet mee en dus werd hem vrijdag gevraagd naar diens vervanger.

Opvallend genoeg repte hij met geen woord over De Ketelaere. "We kijken nu niet naar speelminuten bij hun club. Christian Benteke speelde tegen Estland, Divock Origi doet ook zijn job en Michy Batshuayi toonde in het verleden wat hij kan voor de Duivels", reageerde de Spanjaard.

Het wordt dus bang afwachten voor de 21-jarige aanvaller. In de spits heeft Martinez duidelijk andere spelers in gedachten, maar het is natuurlijk wel mogelijk dat hij het vanop een andere positie zal moeten doen. Hoewel de meeste analisten het eens zijn dat hij het beste tot zijn recht komt in de spits.

Poll: Moet Roberto Martinez Charles De Ketelaere laten starten tegen Ierland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ierland  I  Burkina Faso  I  Estland

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024