'Licentiecommissie laat van zich horen, Anderlecht houdt opeens hart vast'

'Licentiecommissie laat van zich horen, Anderlecht houdt opeens hart vast'
Vrijdag 18 maart 2022 - 21:00   I   door Redactie

Het is opnieuw die tijd van het jaar. De Licentiecommissie doet zijn ronde en dat is voldoende voor heel wat clubs om bibberend hun oordeel af te wachten.

Het Nieuwsblad weet alleszins te melden dat tien profclubs al goed nieuws kregen. Naast Standard kregen ook KV Oostende, Zulte Waregem, AA Gent, KV Mechelen, Eupen, Beerschot, Antwerp, Westerlo en Lierse positief advies van de Licentiecommissie.

De Rouches moeten door de overname van het Amerikaanse 777 Partners wel aan drie voorwaarden voldoen met onder meer een kapitaalsverhoging van vijftien miljoen euro. Voor de andere profclubs is het bang afwachten.

In de eerste plaats voor Anderlecht. Paars-wit heeft sinds enkele maanden wel al een concreet reddingsplan in werking gezet om de schuldenberg weg te werken, maar het is altijd de vraag of de Licentiecommissie dat zomaar zal goedkeuren.

Poll: Denk jij dat Anderlecht zonder problemen de licentie zal krijgen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022