'José Mourinho verbaast iedereen met straf plan voor paars-wit supertalent'

'José Mourinho verbaast iedereen met straf plan voor paars-wit supertalent'
Vrijdag 04 maart 2022 - 22:00   I   door Redactie

De wonderen zijn de (voetbal)wereld nog niet uit, toch zeker niet als José Mourinho er zich mee bemoeit. En zelfs bij AS Roma blijft hij The Special One.

Want vrijdag lekte het nieuws uit dat AS Roma op het punt staat zich te versterken met Mile Svilar. Het gewezen supertalent van Anderlecht verkommert als derde doelman bij Benfica en komt enkel aan spelen toe bij de B-ploeg in de Portugese tweede klasse.

En het zou Roma-coach José Mourinho himself zijn die aangedrongen heeft op de komst van de keeper met de dubbele Belgisch-Servische nationaliteit. Dat klinkt misschien verwonderlijk, maar heeft een voorgeschiedenis.

De Portugese toptrainer heeft Svilar een paar jaar geleden immers aan het werk gezien als trainer van Manchester United toen de keeper ondanks een blunder indruk maakte bij zijn debuut in de Champions League, overigens als jongste doelman ooit.

Eerste doelman

Volgens de Portugese pers zou Mourinho echt wel grote plannen hebben met Svilar. De 22-jarige zou eerst nog een jaar moeten rijpen achter de ervaren Rui Patricio, maar zou ondertussen klaargestoomd worden om het seizoen daarop eerste doelman te worden.

Poll: Denk je dat Svilar goed genoeg is om eerste doelman van Roma te worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Benfica  I  AS Roma

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022