'Publiekslieveling Mertens hakt knoop door over zijn toekomst bij Napoli'

'Publiekslieveling Mertens hakt knoop door over zijn toekomst bij Napoli'
Zaterdag 29 januari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Dries Mertens is komende zomer einde contract, maar hij zou nog wat extra jaren bij Napoli willen blijven. Ze hebben echter niet de financiële middelen om hem een nieuw contract aan dezelfde voorwaarden voor te schotelen.

En dus begonnen enkele andere clubs te hopen op de komst van de Rode Duivel. Zowel Toronto FC als Inter Miami hadden interesse. Toronto haalde Lorenzo Insigne al weg bij Napoli en haalde ook Sebastian Giovinco terug. Mertens wil sowieso bij Napoli blijven.

Ook al moet hij daarvoor inleveren. Hij zei eerder al dat hij het niet voor het geld doet. Volgens de Italiaanse journalist Nicolo Schira verdient hij nu 4,5 miljoen euro en 1 miljoen euro aan bonussen per jaar. Als hij wil blijven zal hij genoegen moeten nemen met 2,5 miljoen euro en een eventuele bonus.

Dat was één voorwaarde die voorzitter Aurelio De Laurentiis stelde. De tweede voorwaarde is dat Napoli een Champions League-ticket bemachtigt, waardoor ze weer een hele som geld op de rekening zouden krijgen. Ook daar lijken ze voorlopig in te slagen, dus het het heeft er alle schijn van dat Mertens tóch in Napels zal blijven.

Poll: Kan Napoli dit seizoen de titel pakken in de Serie A?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Toronto FC  I  Inter Miami

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024