'Raman krijgt geen hoofdrol meer bij Anderlecht en gaat Dries Mertens achterna'

'Raman krijgt geen hoofdrol meer bij Anderlecht en gaat Dries Mertens achterna'
Maandag 17 januari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Minstens even opmerkelijk als het feit dat Anderlecht zondag tegen Standard twee punten te grabbel gooide, is het gegeven dat Vincent Kompany Benito Raman niet in de basis zette.

Want nu Christian Kouamé vertrokken is naar de Africa Cup lag er in de aanval een plaats volledig open. Maar waar iedereen verwachtte dat de Anderlecht-trainer Benito Raman in de basis zou zetten, koos hij verrassend voor Francis Amuzu.

Heel wat fans die zich luidop afvroegen hoe dat toch in godsnaam kwam, maar het antwoord van een andere supporter zit volgens bepaalde bronnen heel dicht in de buurt van zijn blijvende invallersstatus.

En dat is namelijk dat Kompany zou geloven dat Raman Anderlecht als invaller meer kan bijbrengen dan dat hij zou starten als basisspeler. Feit is dat een al dan niet geprikkelde Raman paars-wit zo goed als altijd een boost geeft als hij het veld opkomt.

Supersub

Op die manier gaat hij Dries Mertens achterna, die op een bepaald moment in zijn carrière bij Napoli ook het etiket van supersub kreeg opgeplakt. Vaak tot ergernis van de Rode Duivel, maar ondertussen bleef hij ironisch genoeg het gelijk van zijn trainer bewijzen.

Door als invaller steevast goed te presteren en/of te scoren. De vraag is nu of Raman bij een invalbeurt ook zo goed zal blijven presteren en zichzelf bij Anderlecht tegelijkertijd de das omdoen.

Poll: Hoe vind jij Raman op zijn best?

TAGS  I  Anderlecht  I  Napoli

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022