Waarheid over rel tussen Mignolet en Martinez onthuld: "Mooie match afgepakt"

Waarheid over rel tussen Mignolet en Martinez onthuld:
Vrijdag 19 november 2021 - 13:30   I   door Redactie

Er was tijdens de voorbije interlandbreak heel wat te doen rond het vroegtijdige vertrek van Simon Mignolet bij de Rode Duivels. En blijkt dat er een aardig potje gelogen is.

Roberto Martinez verklaarde immers dat hij al lang beslist had dat Casteels tijdens de interland tegen Wales in doel zou staan en dat met Mignolet was afgesproken dat hij dus vroeger terug naar Club Brugge mocht keren.

Er waren echter al aanwijzingen dat die versie van de feiten niet klopte. En dat wordt nu ook bevestigd door Peter Vandenbempt. In zijn column in Het Nieuwsblad legt de commentator uit wat er écht aan de hand was.

"De waarheid is dat Mignolet ineens werd gezegd dat Casteels zou spelen tegen ­Wales, die moest blijkbaar het Engelse voetbal ontdekken. Vervolgens mocht de Club-doelman zelf kiezen of hij dan nog mee wilde. Waarop hij wijselijk huiswaarts trok."

'Zeer tevreden'

Vandenbempt besloot het hoofdstuk in zijn column uiteindelijk bijzonder cynisch: "Mignolet was zeer tevreden dat hem na al die jaren zonder morren op de bank zelfs deze mooie wedstrijd werd afgepakt."

Poll: Vind jij dat Mignolet er verstandig aan deed te vertrekken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Wales  I  Club Brugge

woensdag 7 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023