Coronabom dreigt bij internationals na Wales: Rode Duivel positief

Coronabom dreigt bij internationals na Wales: Rode Duivel positief
Vrijdag 19 november 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club staan hun spelers nooit met plezier af aan de nationale ploeg. En nu zou de interlandbreak met de matchen tegen Estland en Wales wel eens heel nare gevolgen kunnen hebben.

Want Het Nieuwsblad schrijft dat volgens verschillende bronnen er na de laatste WK-kwalificatiematch tegen Wales dinsdag een speler positief getest op corona. Om wie het draait bleef nog onbevestigd, maar het zou een Duivel zijn die in Cardiff op het veld heeft gestaan en het gelijkspel intens mee heeft beleefd.

Bij de clubs waar de internationals zijn teruggekeerd worden de spelers alvast intensief getest. Van snelle antigen-tests om vlug het resultaat te weten tot echte pcr-tests waarvan de uitslag iets langer op zich laat wachten. Logisch, maar iedereen is extra waakzaam.

De Rode Duivels deelden immers de kleedkamer, maar vlogen in de nacht van dinsdag op woensdag ook terug naar België samen met de sponsors en de media. Mogelijk gaat het om een valse positieve test, maar het is uitkijken of er vandaag één of meerdere spelers de selectie bij hun club niet halen. 

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Wales

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024