Vreemd vertrek Eden Hazard: "Het zal toch niet waar zijn?"

Vreemd vertrek Eden Hazard:
Dinsdag 16 november 2021 - 07:30   I   door Redactie

Eden Hazard is er niet meer bij tegen Wales dinsdagavond, maar waar de bondscoach er alles aan deed om te laten uitschijnen dat er niets aan de hand was, duiken nu toch weer geruchten op.

Want schrijft Het Laatste Nieuws: "De aanvoerder stond zondagmorgen op, volgens bronnen, 'met last'. Het kan toch niet waar zijn? Bij Real Madrid ontkende men gisteren dat er sprake zou zijn van een blessure."

"Het blijft echter vreemd dat Martínez zijn aanvoerder naar huis laat gaan", vervolgt de krant. "De bondscoach benadrukt dat het altijd zijn bedoeling is geweest om Hazard in geval van kwalificatie tegen Estland vrij te geven. Maar dient Hazard dan geen ritme op te doen?

"En waarom vertelde Martínez dan zaterdag op de persconferentie na de wedstrijd: 'Met uitzondering van Courtois verwacht ik dat iedereen meereist naar Wales?' Eden Hazard is zo eens te meer de grote verliezer van dit interlandluik."

Negatief

Het besluit: "De teneur vóór de wedstrijd tegen Estland was al negatief, zijn wedstrijd maakte het alleen maar erger - willen maar niet kunnen - en daar komt nu dus ook nog eens een vreemd vertrek bij."

Poll: Denk jij dat Hazard opnieuw geblesseerd is?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Wales  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024