'Held bij Rode Duivels mag WK vergeten'

'Held bij Rode Duivels mag WK vergeten'
Maandag 15 november 2021 - 09:30   I   door Redactie

Wat te onthouden van België-Estland? Dat Benteke, Carrasco en Thorgan Hazard de doelpunten maakten, maar ook dat dat voor die eerste zo goed als zeker slechts een voetnoot zal zijn in het WK-verhaal.

'Benteke beukt deur naar WK open, maar krijgt die straks weer in zijn gezicht'. Dat is de titel op een artikel waar Het Nieuwsblad maandag mee uitpakt. "Hij is de Belg met de meeste matchen in de Premier ­League en toch zal Christian Benteke nooit de aanvalsleider van de Duivels zijn."

"Hij startte tegen Estland omdat Lukaku en Batshuayi geblesseerd zijn. 'Big Ben' scoorde de 1-0 en plaveide zo de weg naar het WK, maar miste ook wat kansen. Normaal volgt nog een herkansing tegen Wales, maar op langere termijn wacht weer de schaduw van Big Rom & Batsman."

De krant verwacht dus niet dat de 30-jarige Benteke zal meegenomen worden naar het WK. Story of his life, want hij maakte nog geen enkel WK mee. Voor Brazilië 2014 viel hij uit met een achillespeesblessure, voor Rusland 2018 werd hij als reservespeler geslachtofferd.

Poll: Vind jij dat Benteke mee moet naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Wales

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022