Roberto Martinez bezorgt Charles De Ketelaere zware domper

Roberto Martinez bezorgt Charles De Ketelaere zware domper
Vrijdag 12 november 2021 - 18:00   I   door Redactie

De Nations League vorige maand mag dan een serieuze afknapper geweest zijn, met de ontdekking van Charles De Ketelaere viel er toch iets positiefs uit te halen.

Al ziet Roberto Martinez dat zo niet. Want met Romelu Lukaku geblesseerd kiest hij resoluut voor Christian Benteke als zijn vervanger. En dus niet voor De Ketelaere die het in de Nations League tegen Italië met zijn invalbeurt nochtans uitstekend deed.

Niet genoeg echter voor de bondscoach die het niet echt ziet in De Ketelaere als diepe spits. "We moeten Charles niet te snel op één bepaalde positie willen vastpinnen", aldus Martinez bij Het Laatste Nieuws.

"Bij ons is hij beter met een nummer 9 voor hem, maar in specifieke wedstrijden kan hij zeker als spits spelen. Hij leest het spel op een exceptionele manier. Ik heb nog niet veel Belgische spelers gezien die op die leeftijd konden wat hij doet."

Stappen

"We zijn dan ook blij dat hij erbij is en ik hoop dat hij in de volgende twee wedstrijden opnieuw stappen kan zetten", besloot de bondscoach. Maar dan moet De Ketelaere wel aan spelen toekomen natuurlijk.

Poll: Snap jij de redenering van Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Wales

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024