Eden Hazard verrast en kondigt mogelijk afscheid bij de Rode Duivels aan

Eden Hazard verrast en kondigt mogelijk afscheid bij de Rode Duivels aan
Woensdag 01 september 2021 - 13:41   I   door Redactie

De competitie wordt even aan de kant geschoven, want nu is het opnieuw tijd voor de Rode Duivels om hun ding te doen. Donderdagavond spelen ze een WK-kwalificatie-interland in Estland.

Met Eden Hazard. Voor het eerst sinds hij mee ten onder ging in de kwartfinales van het EK tegen Italië. In Het Laatste Nieuws laat de verschoppeling van Real Madrid zich uit over het WK 2022. 

En dat het op dat WK volgend jaar in Qatar moeilijker wordt om een prijs te pakken. “Want onze beste jaren waren nu." Daarnaast laat in zijn kaarten kijken over z’n toekomst als international.

Qatar

'Hoe lang ziet hij zichzelf nog meedraaien bij de nationale ploeg?' was een vraag die de krant de aanvallende middenvelder stelde. "Tot Qatar ga ik zeker door, daarna weet ik nog niet. Dat zal afhangen van hoe ik me voel en ook van mijn blessures."

"Het is mogelijk dat ik dan stop als Duivel, maar het kan ook zijn dat ik doorga", aldus Hazard. "Het resultaat in Qatar zal er geen invloed op hebben, het zal volledig mijn eigen beslissing zijn." Hazard wordt in januari 2022 amper 31.

Poll: Denk jij dat Hazard zal stoppen als Rode Duivel na het WK in Qatar?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Estland

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022