Okereke redt Club Brugge tegen Beerschot, Antwerp wint eerste oefenpot

Zaterdag 26 juni 2021 - 19:59   I   door Redactie

Iedereen zit in volle EK-modus, maar ondertussen is de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 alweer begonnen. Zaterdag kwamen onder meer Club Brugge en Royal Antwerp FC in actie.

Club Brugge-Beerschot 1-1

Club Brugge bleef in zijn eerste oefenwedstrijd steken op een gelijkspel. Philippe Clement bracht een jong en onervaren elftal aan de aftrap, aangevuld met kapitein Vormer, Lang, Dost en Mitrovic.

In de eerste helft was het Beerschot dat na een halfuur spelen op voorsprong kwam via Sanusi. Na rust gooide Clement elf nieuwe spelers tussen de lijnen. In de absolute slotfase van het duel zorgde Okereke voor de 1-1-gelijkmaker. De Nigeriaan devieerde een goede voorzet van Sandra in doel.

Antwerp-Hoogstraten 2-0

Antwerp won zijn eerste oefenpot onder kersvers coach Brian Priske. Tegen Hoogstraten werd het 2-0. Mbenza opende de score en na rust zorgde nieuwkomer Frey voor het tweede doelpunt.