Charles De Ketelaere lijkt in extremis dan toch naar het EK te gaan

Charles De Ketelaere lijkt in extremis dan toch naar het EK te gaan
Woensdag 26 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Nog enkele dagen en de focus kan vol richting EK. En kan bondscoach Roberto Martínez aan de slag met de 26 spelers die eerder al geselecteerd zijn, al lijkt daar nu toch nog verandering in te komen.

Club Brugge had met Simon Mignolet en Hans Vanaken twee vertegenwoordigers in die selectie. Geen Brandon Mechele en al zeker geen Mats Rits. Maar ook geen Charles De Ketelaere. En dat wekte verbazing. Niet alleen omwille van zijn talent, maar ook omwille van zijn groeiende vorm.

Een klap voor de Club-supporters die er niets van snapten, een ontgoocheling voor de speler zelf. Maar in Brugge zouden ze nu opgevangen hebben dat er alsnog een selectie zit aan te komen voor hun youngster.

Reden is dat Roberto Martínez door de knalprestaties die De Ketelaere de voorbije matchen neerzette nu toch aan het twijfelen geslagen zou zijn. Bovendien is de kritiek op de selectie van Nacer Chadli blijkbaar niet in dovemansoren gevallen.

Blessure

Het is nu afwachten hoe de Spanjaard het aan boord zal leggen om De Ketelaere in de selectie te krijgen. Maar verwacht wordt dat de minste blessure bij één van de geselecteerden zal aangegrepen worden om een vervanging door te voeren. 

Poll: Vind jij dat De Ketelaere thuishoort in de EK-selectie?

TAGS  I  Club Brugge  I   Rode Duivels

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024