Raphael Holzhauser staat voor overstap naar déze Belgische topclub

Raphael Holzhauser staat voor overstap naar déze Belgische topclub
Donderdag 08 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Raphael Holzhauser blijft maar het mooie weer maken in de Jupiler Pro League. Het levert de 28-jarige spelverdeler van Beerschot aan het einde van het seizoen wellicht een fraaie transfer op.

Zestien doelpunten en zestien assists. Je kan er niet omheen: Holzhauser heeft tot dusver al een indrukwekkend seizoen achter de rug. Begin dit jaar greep de Oostenrijker naast de Gouden Schoen en kende hij even een dipje, maar desondanks blijft hij erg belangrijk voor Beerschot.

Creatief brein

Dat Holzhauser het zo goed doet, is ook KRC Genk niet ontgaan. Met het oog op volgend seizoen zou de Limburgse topploeg zich graag versterken met Holzhauser. De ploeg van John van den Brom kan wel een creatief brein op het middenveld gebruiken - zeker als Theo Bongonda straks vertrekt.

Holzhauser is topprioriteit bij KRC Genk. Dat zou de Oostenrijker eigenlijk liever vandaag dan morgen vastleggen. Beerschot sluit niet uit dat het meewerkt aan een transfer, maar het wil dan wel boter bij de vis. De huidige marktwaarde van Holzhauser bedraagt 4,2 miljoen euro, Beerschot wil wellicht meer dan 5 miljoen.

Niét naar Club?

In een recent verleden werd Holzhausers ook genoemd bij Club Brugge en AA Gent. Tot een overstap naar één van die twee teams lijkt het evenwel niet te komen. Genk ligt echt wel in poleposition om de middenvelder los te weken bij Beerschot.

Poll: Vind jij Holzhauser goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Beerschot  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024