Trebel trekt grote ogen bij RSCA: "Zijn toekomst ligt bij een héél grote club"

Trebel trekt grote ogen bij RSCA:
Vrijdag 02 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

Adrien Trebel is met zijn dertig lentes één van de ouderdomsdekens bij RSC Anderlecht. De Fransman wordt bij paars-wit omringd door tal van jonge gasten, maar één iemand lijkt er toch bovenuit te steken.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws spreekt Trebel zijn bewondering uit voor de 21-jarige Albert Sambi Lokonga. "We hebben een speciale relatie, ook wel omdat ik met zijn broer (Paul-José Mpoku, nvdr.) bij Standard gevoetbald heb."

"Ik herinner me levendig Sambi's eerste training"

"Ik herinner me levendig Sambi's eerste training. Indrukwekkend, vond ik hem toen al, want hij leek geen druk te voelen", gaat Trebel verder. "En hij werd sindsdien alleen maar beter, zeker op het fysieke."

"Hij wint nu zowaar veel duels", grijnst Trebel. Waarna de Fransman ook een straffe uitspraak doet over zijn ploegmakker: "Als hij zich zo blijft ontwikkelen, ligt zijn toekomst bij een héél grote club. (blaast) Hij is op zijn 21 jaar kapitein..."

Naar Spanje?

Sambi Lokonga werd tijdens de voorbije interlandbreak voor het eerst geselecteerd bij de Rode Duivels. Hij maakte weliswaar geen minuten, maar toch is de interesse in de Anderlecht-speler alleen maar toegenomen. AC Milan en Sevilla azen op Sambi Lokonga en die laatste ploeg zou zelfs 25 miljoen euro willen betalen aan RSCA.

Poll: Denk jij dat Sambi Lokonga de absolute top gaat bereiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sevilla  I  AC Milan  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024