‘Anderlecht verkoopt na Sambi Lokonga ook Van Crombrugge én Verschaeren’

‘Anderlecht verkoopt na Sambi Lokonga ook Van Crombrugge én Verschaeren’
Vrijdag 02 april 2021 - 11:30   I   door Redactie

Het wordt ongetwijfeld opnieuw een drukke transferzomer voor sportief directeur Peter Verbeke. RSC Anderlecht zal kopen en verkopen. Misschien wel vooral dat laatste.

Hoewel het er steeds meer naar uitziet dat Anderlecht binnenkort een nieuwe kapitaalsinjectie kan doorvoeren, wil dat niet zeggen dat paars-wit in één keer uit de problemen zal zijn. Diverse bronnen rond de club melden dat Anderlecht deze zomer hoe dan ook enkele sterkhouders moét verkopen om het hoofd boven water te houden.

25 miljoen voor Sambi Lokonga?

Enkel en alleen als RSCA enkele spelers kan verkopen, zal het zijn schuldenberg verder kunnen afbouwen. Kersvers Rode Duivel Albert Sambi Lokonga begeeft zich alvast naar de exit in het Lotto Park. De middenvelder lijkt op weg naar het Spaanse Sevilla. Die club zou liefst 25 miljoen euro veil hebben voor Sambi Lokonga.

Verder doen er nog geruchten de ronde. Zo klinkt het dat Anderlecht straks ook doelman Hendrik Van Crombrugge én rastalent Yari Verschaeren zal verkopen. Ook die twee moeten dan de nodige miljoenen in het laatje brengen. Vervelend is wel dat Van Crombrugge nu nog wat langer out is met een rugblessure.

Trebel moét weg

Tot slot hoopt RSCA dat het ook Adrien Trebel kan lozen. De Fransman weegt met een jaarloon van bijna 3 miljoen euro veel en veel te zwaar op het budget van paars-wit. Wouter Vandenhaute wil Trebel dan ook absoluut zien vertrekken, zo raakte vrijdagmorgen al bekend.

Poll: Denk jij dat Anderlecht volgend seizoen gaat meestrijden voor de landstitel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sevilla  I  AC Milan  I  Ajax

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024