Rode Duivel haalt zwaar uit na monsterzege: "Ik krijg geen vertrouwen"

Rode Duivel haalt zwaar uit na monsterzege:
Woensdag 31 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Een feest was het. Met een veredelde B-ploeg - je kan het niet anders benoemen - blikten de Rode Duivels dinsdagavond Wit-Rusland in. En toch waren het niet alleen maar tevreden gezichten.

Omdat een goed gevoel ook wel eens kan omslaan in frustratie. Met name als dat goede gevoel je nog eens extra herinnert aan de slechte situatie waarin je je bevindt bij je club. En dat is ook het geval bij Michy Batshuayi.

Met zijn zesde goal als Rode Duivel dit seizoen in amper vier duels onderstreepte de aanvaller nog eens zijn killersinstinct. Zijn productiviteit als international staat in schril contrast met die ene goal dit seizoen voor Crystal Palace.

Cijfers liegen niet, getuige ook 22 goals in 33 interlands. "Alles is anders", aldus Batshuayi na de match. “De coach is anders dan bij Palace, de spelers, het spelsysteem. Hier krijg ik vertrouwen van de coach, bij Palace niet."

Roy Hodgson

"Martinez praat veel met mij, ook als ik bij mijn club ben. Hij geeft me zoveel vertrouwen dat ik me altijd geef." Afwachten wat Crystal Palace-trainer Roy Hodgson ervan zal vinden als die uitspraken bij hem belanden.

Poll: Zou Batshuayi met een andere trainer wél renderen bij Crystal Palace?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wales  I  Tsjechië  I  Wit-Rusland  I  Crystal Palace

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023