‘Lionel Messi trekt stekker uit PSG-deal en bereikt akkoord met déze club’

‘Lionel Messi trekt stekker uit PSG-deal en bereikt akkoord met déze club’
Vrijdag 26 maart 2021 - 11:00   I   door Redactie

Lionel Messi moet zowat de meest gewilde speler ter wereld zijn. De 33-jarige Messi is na afloop van het huidige seizoen einde contract bij FC Barcelona en de geïnteresseerde teams staan in de rij om de Argentijnse aanvaller gratis op te pikken.

Messi werd in de voorbije weken en maanden onder meer aan Manchester City, Inter en Paris Saint-Germain gelinkt. De jongste tijd had het er veel van weg dat Messi zijn carrière verder zou zetten bij die laatste ploeg. Er deden zelfs al geruchten de ronde over een akkoord tussen PSG en Messi.

Niets is minder waar, zo blijkt nu. Diverse Spaanse bronnen melden dat Messi zelf de stekker uit de PSG-deal heeft getrokken. De onderhandelingen zouden in laatste instantie zijn opgeblazen door Messi en zijn entourage. De Argentijn voelde finaal geen klik met PSG en daardoor kwam het niet tot een overeenkomst.

Bocht van 180 graden

Messi maakt volgens de bewuste bronnen ook een bocht van 180 graden. Zo zou een overstap naar Inter of Manchester City eveneens niet meer aan de orde zijn. Messi zou niet langer weg willen in Camp Nou en zijn aflopende contract bij Barcelona willen verlengen.

De gesprekken over een hernieuwde samenwerking zijn overigens bijna afgerond. Club en speler zouden al een mondeling akkoord hebben over een contractverlenging. Wellicht zet Messi heel binnenkort zijn handtekening onder een nieuwe Barça-deal.

Poll: Vind jij het verstandig van Messi om bij Barcelona te blijven?

TAGS  I  Barcelona  I  Manchester City  I  PSG  I  Inter

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024