'Boze Cristiano Ronaldo scoort hattrick en doet dan dít naar Juventus-bestuur'

'Boze Cristiano Ronaldo scoort hattrick en doet dan dít naar Juventus-bestuur'
Zondag 14 maart 2021 - 19:30   I   door Redactie

De beste manier voor een voetballer om te antwoorden op kritiek is nog altijd op het veld en dat is iets wat Cristiano Ronaldo altijd al goed begrepen heeft. Tegen Cagliari deed hij dat in stijl.

Na de pijnlijke Champions League-uitschakeling lag Cristiano Ronaldo zwaar onder vuur bij Juventus. Hij werd niet alleen rechtstreeks mee verantwoordelijk geacht nadat de beslissende vrije trap van FC Porto door zijn benen ging, maar het bestuur wil ook een verjongings- en saneringsoperatie doorvoeren en dus zo snel mogelijk af van zijn hoge salaris.

De 36-jarige Portugees wordt dus als een serieuze last gezien en dat was hem ook ter ore gekomen. Gebeten om het ongelijk van het bestuur te bewijzen kwam hij zondagmiddag bijzonder gemotiveerd voor de dag in de competitiematch tegen Torino. 

Met een kopbal, een penalty en een staalhard schot scoorde hij vervolgens in amper 22 minuten een perfecte hattrick. Na zijn derde en laatste doelpunt haastte hij zich naar de camera en richtte zijn vinger naar zijn oor: 'Hoor ik jullie nog?' In Italië gaan ze ervan uit dat dat gebaar ook naar het bestuur van Juventus gericht was.

TAGS  I  Juventus  I  Cagliari  I  FC Porto

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023